محل تبلیغات شما

 

✍️پاسخ:

✅به فتوای بیشتر فقها خواندن دعا، به زبان فارسى و غیر فارسى در قنوت چه در نماز واجب و چه در نماز مستحبی مانند نماز وتر جائز است،[۱] ناگفته نماند، برخى از مراجع، آن را خلاف احتیاط مى دانند و احتیاط را در خواندن به عربی می‌دانند. آیت الله مکارم شیرازی جایز ندانسته[۲] و آیت الله فاضل لنکرانی(ره) خلاف احتياط وجوبى می دانند.[۳] این را هم بگوییم، در مسئله احتیاطی میتوان به مراجع دیگر عدول کرد که جایز می دانند.

خواندن به زبان فارسی از این روی كه انسان به معنا و مفهوم آن بیشتر آگاه می­شود، خوب است. ولی خواندن آن به زبان عربی از این سو كه الفاظ عربی، مفهوم دعاها را بهتر می­ رسانند و نیز از این سوی كه همان واژگان معصومین(ع) است، بهتر و پسندیده تر است و ثواب آن نیز بیشتر است.
بهترین شیوه و روال آن است كه انسان دعاها را به همراه فهم معنای آن و آگاهی از برگردان و ترجمه آن به شیوه عربی بخواند كه مطمئناً هم ثواب بیشتری دارد و هم تاثیر ژرف تری بر جای می­ گذارد.

دیگر اینکه همه مسلمانان جهان با داشتن هر ملیتی به یک زبان و به یک شیوه شناخته شده مسایل دینی ، آیینی را رفتار و گفتار می کنند. پس اگر ادعیه و اذکار دین به زبان عربی خوانده شوند، شایسته تر است.

آیا حجاب و پوشش تن سفارش خدا برای مومنان است یا حکم لازم برای مسلمانان که همه را به آن وادار کنیم؟

♨️آیا طبق نظر همه مراجع خواندن دعا در قنوت به زبان فارسی جایز است؟

کاریکلماتور بامعنی و جملات جالب خاص

آیت ,زبان ,خواندن ,كه ,عربی ,الله ,به زبان ,از این ,آیت اللّه ,آیت الله ,در قنوت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

school